ECCOSTA Enginyeria Consultoria Costa | Actualitat
Assessorament i consultoria d’empreses alimentàries. Enginyeria tècnica i formació per a empreses
enginyeria, consultoria, costa, vic, ingenieria, cristina, assessorament, asesoramiento, empresa, alimentaria, formacio, formacion, legislacio,
15426
page,page-id-15426,page-template,page-template-blog-large-image-whole-post,page-template-blog-large-image-whole-post-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive

27 gen. Reial Decret 993/2014, de 28 de novembre, per el qual s’estableix el procediment i els requisits de la certificació veterinaria oficial per l’exportació.

Es va publicar el 30 de desembre del 2014 y entra en vigor l´1 de gener de 2016, pel qual es deroga el Reial Decret 265/2008, que establia la llista marc d’establiments registrats per l’exportació de carn i productes carnis.
El nou Reial Decret regula les condicions que tenen que complir els establiments que desitgin exportar aliments d’origen animal o que continguin productes d’origen animal a països tercers que exigeixen requisits diferents i/o addicionals als aplicables dins la Unió Europea.
Read More