ECCOSTA Enginyeria Consultoria Costa | Empresa
Assessorament i consultoria d’empreses alimentàries. Enginyeria tècnica i formació per a empreses
enginyeria, consultoria, costa, vic, ingenieria, cristina, assessorament, asesoramiento, empresa, alimentaria, formacio, formacion, legislacio,
15366
page,page-id-15366,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive
img-empresa

Enginyeria i Consultoria Costa

Som una empresa especialitzada en tres grans branques:

» L’assessorament i consultoria d’empreses alimentàries

» Enginyeria tècnica

» Formació

 

El nostre recorregut s’inicia el 2002 quan es va fundar l’empresa i ens avala una llarga experiència en temes d’enginyeria i assessorament a empreses sobre temes de higiene, seguretat alimentària, qualitat i medi ambient.

Exportació

En l'actualitat, un tema que interessa a totes les empreses alimentàries és ``l'Exportació de carn a països tercers i EEUU``. Des d'Enginyeria i Consultoria Costa estem especialitzats en l’assessorament i realització dels tràmits pertinents per portar a terme l'esmentada exportació.

Legislació

Una altra de les nostres fites és estar al dia de la legislació que s'aprova diàriament. Des d'ECCOSTA actualitzem la legislació vigent del sector que a cada client li afecti. A més, informem dels requeriments que cada nova llei els hi estableix i fem un seguiment del seu estat del compliment, informant dels terminis en els quals s'han de presentar els documents administratius requerits.

Formació

Nosaltres creiem que l'èxit de tota empresa passa per tenir els seus treballadors correctament formats per al seu lloc específic de treball. Per aquest motiu, una de les nostres apostes és la formació especialitzada dirigida a les empreses agroalimentàries, oferint un contacte directe durant i després de la realització dels cursos.